Defqon.1 Primal Energy uitgesteld tot 2022

Beste Weekend Warriors,

Hoewel het niet als een verrassing komt, kondigen we met grote spijt aan dat Defqon.1 Primal Energy is uitgesteld naar het laatste weekend van juni 2022.

We begrijpen dat dit niet het nieuws is waarop u hoopte, en we delen uw teleurstelling. Toen we vorig jaar Defqon.1 Primal Energy uitstelden, hadden we gehoopt op een positievere update begin 2021. Het afgelopen half jaar hebben we er alles aan gedaan om deze uitkomst te voorkomen, maar het bleek simpelweg een onmogelijke onderneming. Desalniettemin zijn we ervan overtuigd dat de langverwachte bijeenkomst van onze stam volgend jaar zal plaatsvinden. Het is een kwestie van tijd, en hoewel we het wat langer moeten volhouden, kunnen we je nu al verzekeren dat Defqon.1 Primal Energy groter, brutaler en krachtiger zal zijn dan ooit. Een echte test voor Weekend Warriors, een die de geest van onze stam ten volle belichaamt.

We hopen dat u zich aan uw bestelling houdt, aangezien het ons enorm ondersteunt in deze moeilijke tijden. Het is ook mogelijk om een ​​Q-dance voucher of restitutie aan te vragen, maar houd er rekening mee dat je je welverdiende Defqon.1 Festival 2022-spot kwijtraakt. Alle ticketkopers worden vóór 28 februari 2021 persoonlijk per e-mail gecontacteerd. Ga voor meer informatie naar onze FAQ.

We danken je voor je niet te stoppen toewijding en we hopen je te zien op Defqon.1 Primal Energy.

Voor altijd als één stam.