Search in the website:

17 juli 2021 [Eersel | The Netherlands]

Dominator

Event info

Date: 17 juli 2021
Location: Eersel | The Netherlands
Address: Eersel

Beste Dominators,

Vandaag, 21 april, kondigde de Nederlandse regering een verlenging aan van haar maatregelen met betrekking tot de uitbraak van Coronavirus (COVID-19). Alle evenementen die tot 1 september plaatsvinden, moeten worden uitgesteld. Dus met veel pijn in ons hart moeten we u meedelen dat Dominator Festival niet kan plaatsvinden op 18 juli 2020 en daarom zal worden verplaatst naar 17 juli 2021. Onze nieuw gelanceerde camping zal terugkeren met dezelfde pre-party line-up op vrijdag zoals eerder aangekondigd.

Dit nieuws was te verwachten, maar heeft ons team duidelijk hard geraakt. Dominator is HET hardcore festival ter wereld en onze teamleden werken het hele jaar door hard om een ​​thuis te creëren voor honderdduizenden hardcore zielen van over de hele wereld. We hebben met heel ons hart gehoopt dat we u dit jaar mogen verwelkomen. De gezondheid en veiligheid van u, onze bezoekers, artiesten, medewerkers en dierbaren is echter het belangrijkste en daarom begrijpen we deze beslissing.

Hoewel de situatie buiten onze macht ligt, hopen wij oprecht op uw begrip. Reeds gekochte tickets en reispakketten blijven geldig voor de editie op 17 juli 2021. Alle ticketkopers worden binnen de volgende dagen persoonlijk per e-mail gecontacteerd over de vervolgstappen. Zorg ervoor dat u ook uw spam-map controleert.

Lees voor meer info en de veel gestelde vragen de FAQ op dominatorfestival.nl .

Blijf veilig, blijf thuis, samen gaan we DOMINEREN! ?

 

EVENEMENTDETAILS

Van 17 juli 2021 11.00 uur
Tot 17 juli 2021 23.00 uur